Çay Kazanı Musluğu 2021 Yılı Musluk Seçimi Çay Makinesi Muslukları - Maraton Çay Kazanları Çay Kazanı Ve Çay Makinesi İmalat Satış

Çay Kazanı Musluğu 2021 Yılı Musluk Seçimi Çay Makinesi Muslukları

Çay kazanı musluğu ve çay makineleri musluksuz kullanılamayacak ana üründür.Bu çay makinesi türlerinde en çok yaşanan problem musluk bozulması veya musluk damlatmasıdır.Çay kazanı musluğu nasıl sökülür ? yazımızı inceleyip çay kazanı ve çay makinesi musluk sökümü takımı hakkında bilgi alabilirsiniz.

Çay Kazanı Musluğu Neden Bozulur Veya Damlatır ?

Çay kazanı muslukları asıl damlatma sebebi çeşme ucunun kireç toplaması ve çay kazanı kirecinin musluk içerisinde bulunan teflon sistemine zarar vermesidir.Yanlış kullanım da bunun sebeplerinden biridir.Profesyonel çay kazanı muslukları genel olarak 360 derece dönebilir musluklardır.Musluğun her bir tarafını eşit aşındırmak gerekir yani tek taraflı aç kapa yapılan bir musluğu bir süre sonra ters tarafa çevirmeniz o musluğun kullanmadığınız bölgesinde bulunan kirecin teflonu koparıp daha sonrasında damlama başlangıcına geçecektir.

Çay Kazanı Musluğu

Çay Kazanı Musluğu Nereden Alınır Ve Çay Makinesi Muslukları

Çay kazanı musluğu çay kazanı satan işletmelerde genel olarak bulunmaktadır.İnternet üzerinde alışveriş sitelerinde de bu ürün ağırlıklı olarak bulunmaktadır.Çay kazanı muslukları ürün tipine göre değişebilir.Çay otomatlarının ve çelik çay kazanlarının muslukları farklı olabilir.

Profesyonel Demlikli Çay Kazanı Musluğu

Çay Otomatı Bardaklık Çay Makinesi Musluğu

Çelik çay kazanlarında musluk dişi farklı boyutlarda olabiliyor.Ürünü Temin etmeden önce bilgi almanız faydalı olacaktır.

Çay Kazanı Musluğu Nasıl Daha Uzun Kullanılır ?

Çay kazanı musluğu bozulması ve damlaması durumunu geciktirmenin bazı yöntemleri bulunmaktadır.Çay kazanı temizliğini 6 ayda bir yapmanız ve kireç temizliğinin tam oluşumu engellemeniz en önemli etmenlerden biri olacaktır.Çay makinesi muslukları asıl bozulma sebebi kireçtir.Yanlış kullanılan endüstriyel çay makinesi musluğu tek taraflı kullanılmamalıdır.Semaver muslukları büyük çay kazanlarına , sanayi tipi çay kazanları ve kahveci kazanlarına takılmamalıdır.

Yanlış kullanılan ucuz ürün kısa dönemde kaar uzun dönemde zarar sağlayacaktır.Doğru çay kazanı ve çay makinesi musluğu seçimi yapmalısınız.Profesyonel destek alarak bu durumu sonuçlandırabilirsiniz.
Çay kazanı musluğu garanti kapsamına girmeyen ürünlerdendir.

Yorum yaz

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

Hemen Arayın