Çay Kazanı Parçaları Nasıl Sökülür Nasıl Takılır Çay Kazanı Çay Makineleri Malzemeleri Montajı - Maraton Çay Kazanları Çay Kazanı Ve Çay Makinesi İmalat Satış

Çay Kazanı Parçaları Nasıl Sökülür Nasıl Takılır Çay Kazanı Çay Makineleri Malzemeleri Montajı

Çay kazanı ve çay makinesi yedek parçaları söküm takımı ana aksamları montajı kolay ürünlerdir.Aşamalı olarak tüm malzemelerin sökümü ve takımı hakkında bilgi vermeye çalışacağız.Gerekli önlemleri almadan lütfen malzemlerin değişimi yapmayalım.

Çay Kazanı Musluğu Nasıl Sökülür Ve Nasıl Takılır ?

Çay kazanı musluğu nasıl sökülür ? sorusunun cevabı aslında sizin için zor bir işlem olmayacaktır.Söküm işleminden önce çay kazanı,çay makinesi içerisinde bulunan suyu lütfen boşaltınız.Ürün musluğu sökümü sonrasında su kanaldan direk çıkış yapcaktır.Öncesinde musluğumuzu açıp suyun boşalmasını bekleyelim.

Çay kazanı suyu boşaldıktan sonra montaj-söküm işlemi için musluğu saat yönü tersine çevirelim bazı kireç durumlarında kasma,kitleme sonuçları oluşabilir.Dönüş almayan muslukları zorlamayınız.Kazanınızın iç haznesinde kalıcı sorunlar oluşabilir.

Çay kazanı musluğu söküldükten sonra yerine takacağımız musluğu montaj yapmadan önce ürünü çıkarttığımız yuvayı diş fırçası veya türevi bir ürün ile temizleyelim.Yeni takacağımız musluğa teflon saralım.Teflonu sardıktan sonra musluğu saat yönünde yuvaya takarak çevirelim sıkışmaya başlayana kadar devam edelim.Yeterli olacaktır.

Çay makinesi musluğu nasıl sökülür ? aynı mantık ile söküm işlemi gerçekleştirilir.Çay makinelerinde genellikle conta olur teflon ihtiyacı olmaz ancak ürün içerisinde musluğu tutan somun var ise kazan içerisinden somuna uygun bir anahtar ile somunu kitleyip musluk takım işlemini ondan sonra yapmalısınız.Burada bir kişiden yardım almanız sizin için daha rahat olacaktır.

Çay Kazanı Rezistansı Nasıl Sökülür

Çay kazanı rezistansı genel olarak işlemi zor bir durumdur.Çünkü ağırlıklı görülen kireçlenme ve rezistans ısısı ile maşona yapışır söküm sırasında profesyonel destek almanızı öneririz.Çay kazanları genel olarak bakır kıvrık rezistans ile üretimlerden çıkar.Çay kazanı rezistansı sökme anahtarı ise 55 Lokma Anahtar ihtiyacınız olacaktır.Anahtarın resmini ve rezistans örneğini aşağıda belirttik.İki tipi rezistans için de aynı anahtar işlem görecektir.Saat yönü tersine açılır saat yönünde kapatılır.

Çay kazanı rezistansı nasıl değiştirilir ? ürün kapalı konuma alınıp fişi çıkarıldıktan sonra suyu boşaltılır.Su boşaltımı bitiminde ürün pano bölgesinde bulunan tüm vidalar sökülür.Rezistansa giriş yapan soketler sökülür.Eğer rezistans deforme sırasında kablolar yandı ise kablolar da kesinlikle yenilenmelidir.Çay kazanı termostatı kontrol edilmelidir.Ürün etrafında kararma var ise yanma oluşmuş olabilir.Termostat değiştirilmelidir.

Rezistans sarı diş bölümüne lokma yerleştirilir ve saat yönü tersinde söküm işlemi gerçekleştirilir.Kitleme durumu olabilir bunun için çay kazanı bir kişi tarafından sabit tutulmalıdır.
Söküm işlemi sonrasında yeni rezistans sarı diş kısmına teflon bant sarılır.Burada bir teflonun yarısından fazlasını kullanınız.
Teflon sarımı bitiminde rezistans çay kazanı içerisine yerleştirilir ve saat yönünde sıkım yapılır.Sıkım bitimi çıkartılan soketler takılır ürün içerisine su koyulur ve çay ocağı kazanı çalıştırılır.
İşlem için profesyonel yardım almanızı öneririz.Çay kazanı servisi 0541 781 6737 nolu telefondan ulaşılabilir.

Çay Kazanı Termostatı Nasıl Sökülür

Çay kazanı termostat sökümü oldukça basit bir işlemdir.Ürün panosu sökülür.Termostata ulaşılır.Bu işlem sırasında çay kazanı kapalı ve fişler sökük olmalıdır.Termostata bağlı soketler sökülür.Soketlerde veya kablolarda problem var ise yenilenir ve yerine yeni termostat takılır.

Çay kazanı bakımı onarımı için teknik destek servis hizmeti konusunda bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yorum yaz

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

Hemen Arayın