Üç Demlikli Çay Kazanı Tüplü Doğalgazlı Çay Ocağı Kazanı - Maraton Çay Kazanları Çay Kazanı Ve Çay Makinesi İmalat Satış

Üç Demlikli Çay Kazanı Tüplü Doğalgazlı Çay Ocağı Kazanı

Çok sık tercih edilen ürün tipi olan üç demlikli çay kazanı 38Litre su hacmi ve etkili kütlesi ile çoğu işletme için uygun çay kazanı çeşididir.Tam otomatik çay kazanı olması sebebi ile ürün tek seferde ortalama 500 bardak çay makinesi hacminden fazladır.Ürün dışı bakır çay kazanı veya statik boyalı çay kazanı olarak seçim imkanı bulunmaktadır.Statik boyalı ürün ve bakır çay ocağı kazanı arasında özellik olarak fark bulunmamaktadır.Ürün dış görüntüsü değişmektedir.

Üç Demlikli Çay Kazanı Özellikleri Ve Çay Kazanı Alımı Seçimi

Cafe için çay kazanı ve kahvehane çay kazanı gibi isimler de üzerine oturmuş olan bu ürün 38Litre su hacmine sahip olması ve yalnız elektrik özellikli kullanılabilirken buna ek olarak tüplü çay kazanı yada doğalgazlı çay ocağı olabilme şansı bulunmaktadır.Tüp olarak seçim yapılmış bir ürün daha sonra doğalgaza,doğalgazlı alınmış bir ürün daha sonra tüplü çay kazanına çevrilebilir.Bu dönüştürme işlemi yapılırken ürünün gaz memeleri ve ocakta bulunan gaz girişi değiştirilir.Çay Kazanı ocak dönüşüm işlemi firmamız servisi tarafından yapılmaktadır.Kendi ürünlerimizde bu işlem ücretsiz uygulanmaktadır.

Ürün Şamandıralı çay kazanı olduğu için otomatik olarak su almaktadır.Üründen çıkan su miktarı kadar içerisine ürün otomatik olarak suyu ekleme yapar.
Tam otomatik çay kazanı termostat sistemi sayesinde ısınması durumunda kendini kapatır soğuması durumunda kendini açar.
İzolasyonlu çay kazanı soğuma yapmaz 12 saat kapalı kalması durumunda 60 derece suyu kendi içerisinde hapsedebilir.
Firmamız bünyesinde olan çay ocağı kazanları üstü açılır ve gizli rezistanslıdır.

Üç demlikli bakır çay kazanı ürünü üzerine logo,desen firma ismi gibi işlemeler yada firma bünyesinde bulunan kalıp desenler işlenebilmektedir.
Çay kazanı nereden alınır ? araması yaparken birde ürün seçimi sizi yormamalıdır.Letgo çay kazanı aramasında kullanılan ve akabinde sorunlar ile karşılaşılan bir bölgedir.Ürünün durumunu kontrol etmeden alışveriş yapmamalıyız.İkinci el çay kazanı fiyatları malesef ki bilinçsiz satışlar ile farklı bölgelerde gezmekte ve yanlış yapılan seçimler size sıfır çay kazanından daha yüksek maliyetlere denk gelebilmektedir.
Çay kazanı demlik seçimi ana unsurunuz müşteri potansiyelidir.Tek seferde ikiden fazla demlikte çay demliyor iseniz bu ürünün bir büyük boyu tercih edilebilir ancak 2 demlik çay demlemeyi karşılayabilir ve 3.demlik hazırda bekletilebilir.Kahveci kazanı fiyatları için sitemizde gezinebilirsiniz.

Sanayi tipi çay makinesi olarak isimlendirebileceğimiz ürün endüstriyel olarak kullanıma uygundur.Ürünümüz imalattan halka olarak satılmaktadır.Yukarıda belirtilen ürün bakır işlemelidir.Aşağıda aktarılmış ürünümüz ise sanayi endüstriyel tip çay makinesi kazanı olarak seçimlendirilebilmektedir.

Ürünler farklı renkte ve tipte üretime uygundur.Ürünün daha büyük ve daha küçük modelleri bulunmaktadır.Elektrikli çay kazanı isterseniz fiyatlar biraz daha gerilemektedir.Güncel çay kazanı fiyatları için web sitemizde bulunan yazıyı inceleyebilirsiniz.

Üç Demlikli Elektrikli Çay Kazanları Tam Otomatik Elektrikli Çay Makinesi

Sanayi tipi büyük boy elektrikli semaver olarak farklı farklı isimlerde de adlandırılabilen ürün aslında elektrikli çay kazanı olarak adlandırılmalıdır.Firmamız bünyesinde oluşturulan elektrikli çay ocağı gizli rezistans olarak yapılmaktadır.Ürün gaz özelliği dışında tüm çay kazanı özelliklerine sahiptir.Gazlı ürünlerde uygulanabilen tüm işlemler elektrikli büyük boy çay kazanları için de ugulanabilir

Yorum yaz

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

Hemen Arayın