KUMDA KAHVE MAKİNESİ FİYATLARI VE ÇEŞİTLERİ İLE EV TİPİ KUMDA KAHVE OFİS TİPİ KAHVE MAKİNELERİ - Maraton Çay Kazanları Çay Kazanı Ve Çay Makinesi İmalat Satış

KUMDA KAHVE MAKİNESİ FİYATLARI VE ÇEŞİTLERİ İLE EV TİPİ KUMDA KAHVE OFİS TİPİ KAHVE MAKİNELERİ

Son zamanların üst trendlerinden olan kumda kahve makinesi  elektrikli olarak kullanılmaktadır.

Ürün çeşitli boyutlarda ve ebatlarda üretilebilmektedir.Stant tipi,tezgah tipi ve ev tipi kahve makinesi olarak çeşitlendirilebilir.

Kumda Kahve Makinesi Çeşitleri

Üretim ve isteğe göre farklı çeşitlerde üretilebilen ve kullanım alanına göre farklı şekillerde kullanılabilen ürün fişe tak çalıştır olarak kullanılmaktadır.

Genel olarak kurulum gerektirmeyen ürünün en popüleri olarak;
Maraton Bakır Kumda Kahve Makinesi elektrikli 5 cezveye kadar hazneye sahip olup ev,cafe,ofislerde yoğun kullanılmaktadır.Ürün 4 cezve ile daha rahat kullanıma sahip olacaktır.

Ürün Ölçüleri

EN27CM
BOY34CM
YÜKSEKLİK15CM
Kumda Kahve Makinesi Ölçüleri
kumda-kahve-makinesi-bakir.png
Bakır Kumda Kahve Makinesi

Ev tipi kumda kahve makinesi elektrikli olup tek cezvelik olarak kullanılmaktadır.Dört tarafı bakır işlemeli olan ürünümüz  rahat kullanımı ile müşterilerimiz tarafından çok fazla talep edilmekte olan bir ürün çeşidimizdir.4 Kişilik bakır cezve hediyesi ile gönderilmektedir.Dış kasa üzerine isim yazılabilir.

Bakır Ev Tipi Kumda Kahve Makinesi
UZUNLUK19CM
GENİŞLİK17CM
YÜKSEKLİK17CM

Stantlı Kumda Kahve Makinesi elektrikli kumda kahve makinesinin yanı sıra gösterişi ile dikkat çekmektedir.Dış bakır kasa üzerine logo işlenebilmektedir.Kahveci güzeli olarak da adlandırılan ürün özel boyutlarda ve ölçülerde üretilebilmektedir.Görseli bulundurulan kumda kahve kahveci güzeli

Stantlı Kumda Kahve Makinesi Kahveci Güzeli Bakır

 ÜRÜN ÖLÇÜLERİ: EN:66CM UZUNLUK: 104CM YÜKSEKLİK (KUBBE DAHİL):225CM olarak ölçülere sahiptir.

Ekstra olarak kumda kahve yanında çay kazanı da koyabileceğiniz bir alan bulunmaktadır.Rafları ile birlikte çok geniş kullanım alanına sahip ürünümüz size özel üretilebilir.

Tüm Ürünler elektriklidir.Közde Kahve Makinesi için fiyat alabilirsiniz.

Kumda kahve ürünleri için tıklayınız.

Kumda Kahve Yapımı

Kumda kahve yapımı ocakta yaptığınız kahveden farklı bir çaba gerektirmez.Isınan alt ısıtıcı üzerinde cezveyi yavaş şekilde kumdan ısı alarak çevirerek işlem yapabilirsiniz.Kahveniz köpüklenmeye başladığında işlem sona ermiştir.Lütfen kuma elinizi sokmayınız.Kum ısısı uzun süre gitmeyebilir.İşlem bitiminde ürünü fişinden çekip soğumasını bekleyiniz.
Kumda kahve taşması sonucu kuma dökülmesinde müdahale etmeyiniz dökülen kahve kum içinde kaybolacaktır.

Yorum yaz

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

Hemen Arayın