Elektrikli Çay Ocağı Ve Çay Kazanları Otomatik Çay Kazanı Seçimi - Maraton Çay Kazanları Çay Kazanı Ve Çay Makinesi İmalat Satış

Elektrikli Çay Ocağı Ve Çay Kazanları Otomatik Çay Kazanı Seçimi

Elektrikli çay kazanları kendi içerisinde demlik sayısına göre ve elektrikli çay makinesi türlerine göre ayrılmaktadır.Ürün tipi ve kullanım alanı seçim konusunda önemli bir etkendir.
Paslanmaz çelik elektrikli çay makineleri,elektrikli çaycı ve elektrikli çay kazanı olarak bu ürünleri konumlandırabilir ve çeşitlendirebilir.Çay kazanı i̇kinci el ve sıfır alışveriş elektrikli ev aletleri gibi çok fazla kendi içerisinde bölünmektedir.Firmamızda sıfır çay kazanları bulunmaktadır.

Elektrikli Çay Kazanları Ve Çay Ocağı Kazanı

Tam otomatik elektrikli çay kazanı bakır ve statik boyalı olarak iki çeşit altında başlıklandırılabilmektedir.
Demlik sayısı ve özelliklerine göre fiyatları değişebilmektedir.Bakır ürünler statik boyalı ürünlere göre daha yüksek fiyatlara sahiptir.Bu ürünler elektrik özellikleri yanı sıra üstü açılır,gizli rezistans gibi teknik özellikleri ile de ürünlerimizi diğer firmalardan ayırmaktadır.
Gizli rezistans sistemi sayesinde ürünlerde çay kazanı rezistansı değişimi ihtiyacı gerektirmemektedir.Ürün deforme riski minimumdur.


Görselleri belirtilen iki ürün elektrikli çay kazanıdır.Bir ürün bakır ve logo işlemeli diğer ürün ise statik boyalı çay kazanıdır.Ürün kahve yapma bölümü pleyt ısıtıcılıdır.Ürün gaz ile kullanılamaz yalnız elektrik özelliklidir.

Tam otomatik çay kazanı olan ürünler şamandıralı,arıtmalı,izolasyonlu çay ,üstü açılır, termostat özellikli profesyonel çay kazanlarıdır.

Elektrikli çay kazanı kategorisi için tüm ürünleri aşağıya tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Elektrikli Paslanmaz Çay Ocağı Çelik Çay Makinesi

Diğer bir ürün tipi olan paslanmaz çay kazanı dışı paslanmaz kromdan üretilmiştir.Ürün izolasyonsuzdur.Diğer ürünler ile kıyaslanması bir hatadır.Küçük işletmeler için uygundur.Tekil büro,ofis,atölye için çay kazanı olarak kullanılabilir.

Ürünler negatifi zaman ile genleşen kromun delinme ihtimali olduğunu söylemek gerekmektedir.Paslanmaz Çelik Çay Kazanları için delinmez denememektedir.

Tüm ürün çeşitleri için elektrikli çay kazanları,çay otomatları gibi geniş çay ocağı yelpazesi ile firmamıza bekleriz.Elektrikli çay kazanı fiyatları nı inceleyebilirsiniz.

Yorum yaz

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

Hemen Arayın