Çay Ocağı Malzemeleri Ve Gerekli Ürünler Ve Parçalar - Maraton Çay Kazanları Çay Kazanı Ve Çay Makinesi İmalat Satış

Çay Ocağı Malzemeleri Ve Gerekli Ürünler Ve Parçalar

Çay ocağı malzemeleri şahısların arayışını sürdürdüğü ve ürün,çeşit gibi geniş yelpazeye sahip konu içermektedir.Kuracağınız çay ocağının içeriği burada önemli rol oynamaktadır.
Başlıca Çay Ocağı Malzemeleri;

  • Çay kazanı
  • Çay Ocağı Davlumbazı
  • Çay Kazanı Demlikleri
  • Sanayi Tipi Tost Makinesi
  • Oturma sistemine uygun çay ocağı taburesi yada kahve sandalyesi

Bizim için çay ocağı malzemeleri nereden alınır ? sorunuzu cevaplatabileceğiniz 5 ana başlık yukarıda listelenmiştir.Yukarıda belirtilen ürünleri firmamızdan temini mümkündür.

Çay Ocağı İçin Çay Kazanı Seçimi

Çay ocağı kazanı seçimi çay ocakları için minimum üç demlikli olması gerekmektedir.Dış kasa için bakır veya statik seçimi müşteri seçimine bırakılmış bir durumdur.Elektrikli ve gazlı çay kazanı ihtiyacınızı karşılayacak yeterli bir seçim olacaktır.Müşteri potansiyelinize göre kaç demlikli olması gerektiğini firma satış bölümü ile ortak karara bağlayabilirsiniz.

Görsel olarak belirtilen üç demlikli bakır çay kazanı ve statik çay kazanı aynı özelliklere sahip dış görsel farklı olan ürünlerdir.Bakır işlemeli ve statik boyalı iki üründür.

Çay Ocağı Kazanı Davlumbazı Çay Kazanı Havalandırması

Doğalgaz yönetmeliği gereği çay kazanı davlumbaz havalandırması kullanılmak zorunda.Üründen çıkacak olan buharın dışarı aktarılmasını sağlayan bu ürün istenilen boyutlarda üretilebilmektedir.Elektrikli fanı bulunan ürün biriken buharı çeker.Bakır ve krom gibi seçenekleri bulunan davlumbazlar istenilen boyutlarda üretilebilmektedir.

Bakır Çay Ocağı Kazanı Davlumbazı

Duvar tipi ve tavan tipi gibi iki çeşitten oluşturulan bu ürün bakır olanlar için desen seçeneği bulunmaktadır.İstenilen boyda üretimi mümkündür.

Sanayi Tipi Tost Makinesi Endüstriyel Tost Makineleri

Sanayi Tipi Tost Makinesi firmamız bünyesinde üretimi olan ve boyutlarına göre fiyatı değişen ürün tipidir.Döküm blok üzerine oluşturulan ürünler uzun yıllar kullanmanız için oluşturulmuş rezistans sistemli tostculardır.
Sanayi Tipi Tost Makinesi Çeşitleri;

Olarak çeşitlendirilmektedir. Ürünler elektrikli tost makinesidir.

sanayi tipi tost makinesi
Sanayi Tipi Tost Makinesi

Kumda Kahve Makinesi

Yenilenen çağ ile birlikte aktif kullanıma sahip olan kumda kahve makinesi elektrik özellikli olup ürünün kumu ısıtması ile etkili olan bir ürün tipidir.Fiyatları boyutuna göre değişmekte olan ürün uzun yıllar kullanabileceğiniz bir üründür.Bakır Kumda Kahve satışlarınızı arttıracak bir üründür.

Beş cezvelik ve tek cezvelik gibi çeşitleri bulunan bu ürünümüz firmamız tarafından üretilmektedir.Kumda kahve yapımı ise oldukça basit bir işlemdir.Ürün içerisinde bulunan kumu ısıtan ısıtıcı kum sıcaklığı yükselmesi ile cezvede bulunan kahveyi ısıtmaya başlar ve gerisi elinizin lezzetiyle buluşmasına kalır

Bakır Kumda Kahve Makinesi

Yorum yaz

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

Hemen Arayın